top of page

Over ons

Wij zijn reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van alle metaalconstructies, zowel voor binnen- als buitenhuis, zoals het plaatsen van trappen, balustrades, terrassen, brandladders, enz. in metaal en inox.

Evenals klein metaalwerk zoals tafelonderstellingen, kelderroosters, klein meubilair, ...
Onze producten worden volledig vervaardigd naar Uw wensen, behandeld tegen roestvorming (metalliseren of galvaniseren) en verkrijgbaar in elke RAL-kleur.

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven met of zonder architect.

Verder op deze site enkele voorbeelden van reeds geplaatste constructies.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor verdere informatie.

Staalconstructies en inoxconstructies voor binnen en buiten

Afdaken en terrassen

Afdaken kunnen een klassiek of modern uitzicht hebben en u heeft de keuze uit polycarbonaat plaat of gelaag glas als opvulling. Terrassen kunnen zowel uitbreiding van een bestaand als voor een volledig nieuw geheel gemaakt worden.

Balustrades en tussenschermen

Voor de balustrades zijn er eveneens veel variaties in model en afwerking verdeling in horizontale of verticale lijnen, kruismotieven of met glas gecombineerd enz. ...
Voor het materiaal kan ook gekozen worden tussen staal en inox (roestvrij staal).

Andere inoxconstructies en metaalconstructies

Op uw vraag maken wij ook vele andere zaken gaande van metalen constructies, schouwkappen, kelderroosters, tafelonderstellen, …

Van metalen trappen tot trapleuningen en balustrades

Metalen trappen voor binnen en buiten

Wij maken rechte trappen en spiltrappen in alle maten voor binnen en buiten met rechte zijwangen of met de laser uitgesneden vormen. De treden kunnen zowel van staal, inox of glas zijn.

Trapleuningen

Voor de trapleuningen is er veel variatie in model en afwerking. Verdeling in horizontale en verticale lijnen, kruismotieven of met glas gecombineerd enz. Voor het materiaal kan ook gekozen worden tussen staal en inox (roestvrij staal).

Metaal en Inoxconstructies Dimar

Brechtsebaan 36 

 2900 Schoten

Contacteer ons

Bedankt voor het indienen!

Contacteer ons
bottom of page